Selecteer provincie

Witte Lelie De Kook Restaurant

Details

Adres
Opril Grote Markt 8
4461AK Goes
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-27330920

Wat wij doen:
In een monumentaal pand in het hartje van Goes tussen de Grote Markt en de Stadshaven vindt u Kookrestaurant De Witte Lelie. Het sfeervolle huiskamerrestaurant staat al jaren goed bekend in de regio om zijn pure keuken waar gewerkt wordt met verse ingrediƫnten die uit de open keuken worden geserveerd.
Vele bedrijven, families en andere gezelschappen kiezen voor een kookworkshop bij De Witte Lelie. Dit betekent samen koken en genieten van verrassend gerechten die u zelf heeft bereid, terwijl u iets leert van chef Geo en van elkaar.
Het Kookrestaurant is opgenomen in de 5-sterrencategorie van de Nederlandse Kookstudio Classificatie (NKC) en hoort daarmee tot een selecte groep kookstudios in Nederland.
Het constante hoge kwaliteitsniveau, de persoonlijke bediening en huiselijke sfeer zorgen er voor dat u een heerlijk avondje uit zult hebben wanneer Geo voor u kookt of wanneer u zelf komt koken bij De Witte Lelie.Specialiteiten:
high tea, koken met collega's/vrienden, kook cadeaubon, kookgroepen, kookworkshops, private dining, proefkoken, restaurant, traiteurie, walking dinner

Service:
Reserveren verplicht

Toegankelijkheid:
Begane grond

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Kooklessen

Webshop:
Nee

Betalingsmogelijkheden:
Pin, Contant