Voorpagina
Keukenboer aanmelden
Contact opnemen
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Selecteer provincie
In provincie
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland
Voorpagina
>
Zuid-Holland
>
Pernis
>
Chinees Specialiteiten Rest Rose Garden
> Wijzig gegevens
Naam
Adres
Plaats
Postcode
Telefoonnummer
Website
E-mail
Omschrijving
catering, bezorgdienst, bedrijfslunch<br/><br/><b>Wat wij doen:</b><br/>De Chinese keuken<br/><br/>China is een van de grootste landen ter wereld. Het bezit veel vruchbare gronden en kan daardoor een <br/>rijke verscheidenheid van landbouwproducten produceren. De keukens van het land verschillen van <br/>streek tot streek, en iedere streek (provincie)heeft haar eigen karakter.<br/><br/>De vier beroemde keukens van China zijn:<br/><br/> Shanghai<br/> Kanton<br/> Peking<br/> Szechuan<br/><br/>Szechuan<br/><br/>Szechuan is de naam van een provincie, een gebied met stijle bergen en de ravijnen van de <br/>Yangtse-rivier. Szechuan light in het zuid-westen van China.<br/>Vanuit een grote verscheidenheid en ingredienten worden gerechtenin tal van smaken gecomponeerd. <br/>De Szechuan keuken wordt vooral gekenmekt door geur en kleur, maar vooral door een zeer verfijnde <br/>smaak. <br/>De meest voorkomende smaken zijn zoet, zuur en pikant, waarbij het gebruik van producten als paprika, <br/>Szechuanpepers, sezam, gember, visaroma en soja ieder voor zich duidelijk zijn waar te nemen.<br/>De specifieke technieken van deze keuken worden bepaald door de manier van snijden en het verkrijgen <br/>van het ''wok-aroma''. in principe zijn daarbij wel dertig manieren van bereiding mogelijk waarvan de <br/>meest voorkomende zijn: licht bakken, roerbakken, droog roosteren en droog roken.<br/>Bij deze bereidingsmethoden worden de beste bouillins gebruikt.<br/><br/>Kanton<br/><br/>De Kantonese is wellicht de meest gevarieerde keuken van alle vier en is met name de keuken waarin <br/>de seizoenen tot uitdrukking komen. in dat kader onderscheiden haar winter- en zomergerechten zich <br/>in smaken, kleur en samenstelling waarbij vooral de toepassing van contrasterende smaken in één <br/>gerecht kenmerkend voor de Kantonese stijl zijn.<br/><br/>Alhoewel in de Kantonese keuken alle bereidingstechnieken een toepassing vinden wordt vooral veel <br/>aandacht besteed aan ''Wok Hee'', d.w.z.een snelle bereiding waarbij het gerecht heet wordt opgedient. <br/>De Kantonese keuken is over het algemeen niet sterk gekruid, maar is kleurrijk van uiterlijk, smaak en geur<br/> <b>Openingstijden:</b><br/><b>Maandag</b> : gesloten<br/><b>Dinsdag</b> : 12:00 - 21:30 Pauze: 14.00-16.00 uur<br/><b>Woensdag</b> : 12:00 - 21:30 <br/><b>Donderdag</b> : 12:00 - 21:30 <br/><b>Vrijdag</b> : 12:00 - 21:30 <br/><b>Zaterdag</b> : 12:00 - 21:30 <br/><b>Zondag</b> : 12:00 - 21:30 <b>Service</b>: <br/>Afhalen, Reserveren gewenst<br/><br/><b>Toegankelijkheid</b>: <br/>Begane grond<br/><br/><b>Sfeerkenmerken</b>: <br/>Authentiek / traditioneel, Exclusief, Oosters<br/><br/><b>Menu's</b>: <br/>Borrelhapjes, Diner<br/><br/><b>Keuken</b>: <br/>Chinees<br/><br/><b>Groepen</b>: <br/>Verschillende arrangementen mogelijk<br/><br/><b>Gevestigd in</b>: <br/>Winkelpand<br/><br/><b>Type restaurant</b>: <br/>Wokrestaurant<br/><br/><b>Betalingsmogelijkheden</b>: <br/>Contant, Pin, American Express, MasterCard, Visa
Wijzig gegevens