Selecteer provincie

Groepsaccommodatie Klonie

Details

Adres
Ellertsweg 4
9535TA Ellertshaar
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.klonie.nl

Wat wij doen:
Bij ons kunt u logeren en recreëren in hartje Drenthe te midden van eindeloze bossen, vele fietspaden, wandelpaden, zwemwater en ruiterpaden. Klonie beschikt over een groot sportveld, eigen recreatieplas met privé strand! Klonie is prachtig gelegen op een afstand van 300 meter van het Staatsbos van Schoonloo en 5 km ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger in Drenthe. Zeer geschikt voor kleine en grote groepen van 15 tot 260 personen.

De accommodaties zijn voorzien van: een gezellige recreatieruimte, geheel ingerichte keuken, slaapzalen, en sanitair.

Elk gebouw heeft zn eigen recreatieveld en terras. Rondom de accommodatie liggen recreatievelden met o.a een basketveld, voetbalveld, volleybalveld ,verhard voetbalveld en er is een mogelijkheid om te beachvolleyballen. Achter de accommodaties ligt weiland geschikt voor het weiden van paarden. Op het terrein zijn twee kampvuur plaatsen. Er mag dood hout gesprokkeld worden uit het bos.

Door ons verzorgde activiteiten: survival, zeskamp, speurtochten, klootschieten, kompasloop, dropping, huifkartocht.

Onze accommodatie is bij uitstek geschikt voor scholen, studentenverenigingen, jeugdclubs, studiefaculteiten, scouting, sportverenigingen, ruiter groepen, personeelsverenigingen, vriendengroepen.

Onze blokhut is een uitstekende plek om uw familiedag, verjaardag of receptie te houden midden in de natuur vlakbij het bos en water. Een mooie plek voor voor een heerlijke dag of avond!

De sfeervol ingerichte blokhut heeft een groot terras en rondom liggen recreatievelden met o.a. een basketbalveld, voetbalveld, volleybalveld en er is een mogelijkheid om te beach volleyballen en met uitzicht op bos en water. Jong en oud kan zich hier prima vermaken.

De blokhut is ook heel geschikt voor een zakelijke bespreking. Bij Klonie combineert u zaken met gezelligheid. Onze sfeervolle vergaderlocatie, gelegen bij bos en water, biedt volop mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. Er zijn speciale arrangementen af te spreken.
Diensten:
Activiteiten, Arrangement, Catering

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Omgevingsactiviteiten:
Fietsen, Mountainbiken, Varen

Faciliteiten:
Keuken, Sportveld, Telefoon, Terras, Zwembad

Omgevingsfaciliteiten:
Meer

Type accommodatie:
Vakantieboerderij

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin