Selecteer provincie

Gasterij De Schildhoeve

Details

Adres
Fluitenbergseweg 69
7931PA Fluitenberg
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0528-220002

fax : 0528-220100

Wat wij doen:
Wij heten u van harte welkom bij De SchildHoeve in Fluitenberg, wij verzorgen samen met ons enthousiaste team:

Bedrijfsfeesten, Vergaderingen, Catering, Bruiloften, Productpresentaties, Themafeesten, Recepties, Barbecues... en nog veel meer!


Wij laten met trots ons landelijk gelegen horecabedrijf met een prachtige parktuin aan u zien!

Catering voor al uw feesten & partijen.
Vanuit de moderne keuken wordt al 10 jaar de catering in Drenthe en ver daar buiten verzorgd voor feesten, vergadering en recepties bij bedrijven en particulieren thuis. Onze buffetten wijzigen wij regelmatig, zodat onze catering altijd verrassend en een groot succes is.

Catering op locatie.
In Hoogeveen verzorgen wij voor veel partijen de catering, maar ook ver daarbuiten zijn wij erg actief. Zo hebben wij onder andere de gehele catering verzorgd voor een bedrijf welke een relatiedag heeft gehouden op de TT baan in Assen. Wij verzorgden de tent, aankleding, toilletunits, tribune, tafels en stoelen enz. tot het verzorgen van de lunch en koud en warm buffet. Dit voor ongeveer 700 personen. Een geweldige uitdaging natuurlijk! En dit tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Een exclusief diner, een uitgebreid warm of koud buffet, koffietafels, smakelijke vlees- en/of visschotels of gewoon een lekkere bitterballen-garnituur voor bij de borrel. Echt alles is mogelijk. Natuurlijk prima kwaliteit en heel goed betaalbaar.

Voor alle cateringopdrachten maken wij gebruik van verse producten. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen!

Wereldse catering.
De koks van De SchildHoeve in Hoogeveen zijn niet alleen thuis in de Hollandse en Drentse keuken, zij zijn ook werelds ingesteld. Wilt u een bepaald thema aan de catering geven? Wij zullen er voor zorgen dat de buffetten, diners en hapjes passen bij dit thema.

Live catering.
Wilt u dat onze koks op locatie komt koken? Dat kan! Wij verzorgen alle cateringmaterialen zodat u en uw gasten kunnen zien hoe wij onze gerechten bereiden.

Dieet en catering.
Niet iedereen is het zelfde, niet iedereen eet hetzelfde. Of u nou vegatarisch, glutenvrij, cholesterolbeperkt, etc. eet, De SchildHoeve in Hoogeveen (Drenthe) zorgt bij de catering dat hier rekening mee gehouden wordt.

Bezorging.
Bij bezorgen niet alleen in de gemeente Hoogeveen, maar ook in Zuidwolde, Emmen, De Wolden, Ruinen, Meppel, Zwolle, Coevorden, Klazienaveen, etc.

Service:
Reserveren verplicht

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies bij organisatie, Band inhuren, Bediening, Catering / buffet, DJ inhuren, Organisatie, Planning, Zaalopstelling en aankleding verzorgen

Faciliteiten:
Bar met bediening, Computer, Danszaal, Flipover, Garderobe, Geluidsapparatuur / geluidsinstallatie, Internet, Keukenfaciliteiten, Lichtinstallatie, Meubilair, Podium, Projectieapparatuur / beamer, Restaurant, Televisie, Terras, Verhuur glaswerk / servies

Gelegenheid:
Beurs, Borrel, Concert, Conferentie / symposium, Congres / seminar, Cursus / training / workshop, Diner, Diner dansant, Festival, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Kinderfeest, Lunch, Ontbijt, Personeelsfeest / bedrijfsfeest, Presentatie, Receptie, Vergadering / bijeenkomst, Verjaardag / jubileum / reünie, Voorstelling

Type zaal:
Partycentrum / feestlocatie, Vergaderlocatie, Zalencentrum