Selecteer provincie

Ni-Hao Chinees Exclusief Restaurant

Details

Adres
Harderwijkerweg 85
8071EN Nunspeet
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Als een van de toonaangevende Chinees restaurants, kunt u meer verwachten dan een Chinese maaltijd alleen bij NI HAO. Chef Jie Chen en gastvrouw Shuping Chen-Wu nemen u graag mee op culinair avontuur door China.

Al bij binnenkomst zult u merken dat de oosterse sfeer een combinatie is van antieke Chinese meubels en moderne Chinese kunst, de harmonie van traditie en innovatie zult u ook op onze kaart terug vinden. Het intieme, besloten karakter van ons restaurant stelt u in de gelegenheid om in alle rust te genieten van de gerechten die wij met zorg voor u bereiden. Een keizersmaal geserveerd in zilveren schalen, een van onze menu's of een gerecht van onze seizoenskaart, krijgt dezelfde aandacht en toewijding.

Onze keuken is geïnspireerd op de ontwikkelingen en vernieuwingen die de laatste tijd plaatsvinden in de Aziatische landen. Authentieke ingrediënten, traditionele bereidingswijze met een hedendaagse presentatie. Zorgvuldig geselecteerde wijnen complimenteren de gerechten en doen de smaak nog beter tot zijn recht te komen. Wij adviseren desgevraagd graag bij het maken van een keuze.
Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 16:00 - 21:30
Woensdag : 16:00 - 21:30
Donderdag : 16:00 - 21:30
Vrijdag : 12:00 - 21:30
Zaterdag : 12:00 - 21:30
Zondag : 12:00 - 21:30 Service:
Afhalen

Keuken:
Dim Sum, Mongools, Vegetarisch