Selecteer provincie

Lekker verzorgd catering

Details

Adres
Reinaldstraat 89
6883HL Velp
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


bgg : 026-3619170

http://www.lambrechtdejonge.nl

Wat wij doen:
Lambrecht de Jonge, voor kookworkshops, freelance kok en verfijnd eten thuis.

Een goede kok houdt van lekker eten. Daar ben ik het roerend mee eens! En om van dat lekkere eten te kunnen genieten bent u hier aan het goede adres. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants (waar onder Kaatje bij de Sluis in Blokzijl en het Koetshuis in Bennekom) heb ik mij ontwikkeld tot een allround vakman.

Voelen, ruiken, proeven, genieten... alle zintuigen worden geprikkeld. Samen koken is de uitstekende manier om elkaar snel en/of beter te leren kennen buiten de gebaande paden, los van bestaande rangorde. Een kookworkshop is voor minimaal 10 personen en kan zowel thuis als op locatie worden verzorgd.

Voor het verzorgen van luxe amuses voor uw ontvangst, een compleet diner bij u thuis, een kant en klaar aangeleverd diner dat u zelf serveert, een (zakelijke) lunch of een groot bruiloftsdiner op locatie, al uw culinaire wensen zijn bespreekbaar. Mijn werk is maatwerk.

Voor de realisatie van grotere opdrachten kan ik putten uit een netwerk van professionals die ik zelf selecteer om mij te assisteren. Ik neem u graag alle zorgen uit handen: van inkoop tot afwas en van amuse tot de bonbon bij de koffie.

In tijden van drukte kunt u mij inzetten om uw team te versterken. Door mijn ruim 20 jaar ervaring in diverse keukens en op verschillende party's spring ik moeiteloos bij. Mijn opdrachtgevers zetten mij daardoor graag in en zien mij als een vertrouwd (en ingewerkt) verlengstuk van hun keukenbrigade. Als allround en zelfstandig freelancer ben ik uiteraard in het bezit van een V.A.R. Dus voor u als opdrachtgever geen bemiddelingskosten en werkgeverslasten.

Culinaire concepten ontwikkelen en implementeren in uw organisatie. Analyseren van horeca-concepten en verhelpen van knelpunten binnen het bedrijf. U kunt hierbij denken aan: bijscholen en motiveren van personeel, redigeren en vertalen van menukaarten (Frans, Duits, Engels), smaakcolleges en receptontwikkeling, food styling, restaurant analyse door middel van een mystery guest. Ik bied u graag mijn professionele culinaire ondersteuning aan, waardoor u de kwaliteit kunt bieden die u voorstaat. Kwaliteit en integriteit is hierin een vanzelfsprekendheid.Diensten:
Bediening, catering, culinair advies, freelance kok, kookworkshops

Gelegenheid:
Diner, High tea, Lunch

Drankarrangementen:
Koffie, Wijn

Eetarrangementen:
Tapas, Walking dinner