Selecteer provincie

Stijkel Bouw BV Aannemingsbedrijf

Details

Adres
Haven Zuidzijde 13
9679TD Scheemda
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


fax : 0597-593044
woonhuisaansluitingen:

M. Brouwer, dir : 06-50505123

A. de Boer : 06-15501530

http://www.stijkelbouw.nl

Wat wij doen:
Stijkel Bouw bv in Scheemda is al ruim 75 jaar een begrip in de noordelijke bouwwereld. Het groeide met de tijd mee tot de moderne en goed geoutilleerde bouwonderneming die het nu is. Met personeel dat het vak verstaat, ruime prefabricage-faciliteiten en een eigen timmerfabriek die het bedrijf flexibel en onafhankelijk houden. Regionale wortels heeft Stijkel Bouw nog steeds, maar de prestaties zijn beslist regio-overschrijdend.

Bij Stijkel Bouw wordt maximale zorg besteed aan voorbereiding en uitvoering. Nawerk blijft zo tot een minimum beperkt. Ontstaan er naderhand onverwachte problemen, dan worden die door de onderhoudsdienst van Stijkel snel en goed opgelost. Desnoods buiten de normale werktijden als dat nodig is.

Een deskundige en plezierige gesprekspartner
Korte lijnen zijn kenmerkend voor de organisatie van Stijkel Bouw. Dat geldt voor de voorbereiding van het projekt, de uitvoering en de service daarna. Als opdrachtgever praat u direkt met de verantwoordelijke personen binnen de organisatie. Dat werkt efficiënt en bespaart dus tijd en geld. Door de jarenlange ervaring met de uitvoering van projekten van diverse aard en omvang, bent u bij Stijkel Bouw aan het goede adres als het gaat om het opdoen van creatieve ideeën en een efficiënte realisering daarvan. Laat u hierover eens vrijblijvend informeren.Diensten:
aanbouw, Herbouw, Nieuwbouw, uitbouw, verbouwen

Specialisatie:
architect, bouwtekening, bouwvergunning, interieur, kantoor, Kelder, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, stucwerk, Tegelwerk, timmerfabriek, Timmerwerk, Vloer, vloeren

Aangesloten bij / Certificering:
TUV, VCA**, Fundeon Erkend Leerbedrijf