Selecteer provincie

Verhaag Wanden en Plafonds

Details

Adres
Horsterweg 38
5975NB Sevenum
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


077-4672244

fax : 077-4673045

http://www.verhaagafbouwprojecten.nl

[email protected]

[email protected]

Wat wij doen:
Verhaag Afbouwprojecten is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van wand- en plafondtechniek. Glazen wanden, spiegelplafonds, wandverwarming en wandkoeling, zomaar een greep uit onze mogelijkheden. Verhaag Afbouwprojecten staat voor kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Uiteraard verzorgen wij alle bijkomende timmerwerkzaamheden, zoals de aftimmering van binnenwerk, koven, kozijnen en plinten, het afhangen van deuren etc.
Verhaag Afbouwprojecten is aangesloten bij een unieke coöperatie met acht afbouwbedrijven, verenigd in ACN. De samenwerking tussen deze acht gerenommeerde bedrijven in de afbouwbranche garandeert optimale kennis, ervaring en samenwerking in alle disciplines van afbouw. Hierdoor bieden wij landelijk een uniek full service totaalpakket aan. Bij dit pakket hoort onder meer de opbouw en afwerking van vloeren, wanden en plafonds.
Binnen de wand- en plafond afwerkingsystemen is meer mogelijk dan men vaak verwacht. In onze showroom van 900 m2 verbazen wij u graag met de veelzijdigheid en de hoge kwaliteit van onze wand- en plafondsystemen. Uiteraard adviseren wij u graag over de geluidsisolatie, lichtreflectie, transparantie, brandwerendheid, verwarming/koeling en hygiëne van onze afbouwprojecten. In de showroom is een architectenhoek ingericht waar alle project- en bouwkundig gerelateerde producten gepresenteerd worden. Verhaag Afbouwprojecten is VCA* gecertificeerd, Rockfon-shop en Gyproc-proffesional.
Wij staan open voor grote en kleine projecten, gewoon én bijzonder, regionaal en landelijk. Vrijblijvend calculatie-werk en prijsaanvraag voor uw projecten zien wij graag tegemoet.
Verhaag BV is ook uw leverancier voor houten projectvloeren, projectlaminaat, pvc-vloeren, bamboe-vloeren, maatwerk kastsystemen, archiefkasten, schuifwanden, schuifdeuren en renovatie van houten vloeren. De afdeling vloeren en schuifwandkasten is leverancier voor zowel projectmarkt als particulieren.Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30 12:00 uur -13:00 uur pauze
Woensdag : 09:00 - 17:30 12:00 uur -13:00 uur pauze
Donderdag : 09:00 - 17:30 12:00 uur -13:00 uur pauze
Vrijdag : 09:00 - 17:30 12:00 uur -13:00 uur pauze
Zaterdag : 10:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Showroom aanwezig

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan, Lift aanwezig, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen

Diensten:
Advies, Afbouwwerkzaamheden, Brandwerendheid, Geluidsisolatie, Interieurbouw, Levering, Montage, Onderhoud, Plaatsen, Plafondafwerking, Renovatie, Reparatie, Vervangen

Specialisme:
Afbouw, Akoestieke oplossingen, Brandpreventie, Glaswanden, Interieuradvies, Nieuwbouw, Parketvloeren, Scheidingswanden, Schuifwandkasten, Spanplafonds, Systeemplafonds, Totaalprojecten

Soorten plafonds:
Aluminium plafond, Gipsplaten plafond, Houten plafonds, Lamellenplafond, Metalen plafond, Metal-stud plafond, Spanplafond, Systeemplafond, Verlaagd plafond

Merken:
Armstrong, Ecophon, Gyproc, Luxalon, Plameco, Portas, Rockfon

Plafonds voor:
Badkamer, Bedrijfspand, Evenementenhal, Kantoor, Keuken, Magazijn, Muziekkamer, Woonkamer

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Producten:
Deuren, Metal-stud wanden, Plafondplaten, Plafondsystemen, Scheidingswanden, Systeemwanden, Wanden

Aangesloten bij / Certificering:
Centrale Branche Vereniging Wonen, Tüv Nederland, VCA* gecertificeerd, Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier