Restaurant in 't Goede Uur
Maandag gesloten
Wat wij doen:
Restaurant in t Goede Uur is een van de oudste restaurants van Haarlem en al sinds jaar en dag bekend om haar kaas en wijn.
Het Goede Uur is begonnen als een gelegenheid waar de bezoeker zich tegoed kon doen aan lekkere wijn en verschillende soorten Franse kaas. Sinds ruim 30 jaar wordt in het Goede Uur ook kaasfondue geserveerd.
Wij houden van een goed glas wijn voor een eerlijke prijs. Daarom schenken wij meerdere huiswijnen en is onze wijnkaart zeer uitgebreid. Onze wijnleverancier is sinds jaar en dag de firma Okhuysen, die als Hofleverancier regelmatig in de prijzen valt.
In 2007 wonnen wij de Huiswijn van het jaar verkiezing met onze rode Palacio. Een heerlijke stevige rode wijn die bij ons altijd open is.
Tip voor de wijnliefhebber: regelmatig hebben wij een restantenlijst met de lekkerste kelderrestanten!
Wij verzorgen kooklessen in onze kookschool tegenover het Goede Uur.
Grote groep? Private dining!
Wilt u met een groep van 10 tot 20 personen in onze private diningroom dineren? Dat kan! U kunt natuurlijk kaasfonduen, maar wij verzorgen ook graag een culinair meergangen diner voor u. Belt u ons voor de mogelijkheden.
Reserveren
Aangezien het Goede Uur slechts over 13 tafels beschikt, is het raadzaam enkele dagen vooraf te reserveren. U kunt reserveren door te bellen met het nummer 023 – 531 11 74. Reserveren per e-mail is niet mogelijk.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 17:00 - 00:00
Woensdag : 17:00 - 00:00
Donderdag : 17:00 - 00:00
Vrijdag : 17:00 - 00:00
Zaterdag : 17:00 - 00:00
Zondag : 17:00 - 00:00 Eetwensen:
Biologisch
Menu's:
Diner
Keuken:
Fondue, Frans, Italiaans, Spaans