Selecteer provincie

Stien'nboer Party Restaurant 't

Details

Adres
Scholtenhagenweg 42
7481VP Haaksbergen
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:

Een veelzijdige locatie voor een gezellig (familie) feest in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Een verrassend themafeest, gezellige bruiloft of een zakelijke bijeenkomst ; alles is mogelijk. Voor groot en klein is er zowel binnen als buiten vermaak. Bij mooi weer kunt u bovendien heerlijk genieten van een heerlijke wandeling door het naastgelegen natuurgebied Het Lankheet. De gerechten worden in eigen keuken bereid en zijn dus altijd vers.
Ons a la carte Restaurant is vanaf april iedere zondag geopend van 14.00 tot 19.00 uur.
Bij grote groepen raden wij u aan vooraf te reserveren dan kunnen wij rekening houden met uw komst.

Party Restaurant t Stiennboer biedt u een groot scala aan mogelijkheden voor een feesten en partijen. Indien u een gemoedelijk en gastvrij feest wilt geven bent u bij t Stiennboer in Haaksbergen aan het juiste adres!

Vanaf 15 personen kunt u geheel verzorgde avonden boeken, ons personeel zal er voor zorgen dat u en uw gasten niets tekort zullen komen en volop kunnen genieten van een gezellige avond.

Indien u familie en/of vrienden op lange afstand van Haaksbergen heeft wonen, biedt t Stiennboer ook de mogelijkheid om een accommodatie te boeken voor weken, midweken en weekenden.
Voor een gezeliige avond met groepen vanaf 15 personen is het vaak aantrekkelijk om een activiteit te verweven met het gezellig samen zijn.

Daarom organiseren wij diverse thema avonden, tijdens deze feestavonden worden u en uw gasten vermaakt en bezig gehouden met diverse activiteiten in een bepaald thema.

Tijdens deze activiteiten zullen de vaardigeheden van u en uw gasten op de proef worden gesteld, op een gemoedelijke en gezellige manier.

Het is natuurlijk erg leuk als u gasten tot de avond zelf geen idee hebben wat er staat te gebeuren, echter is er ook veel voorpret wanneer gasten een 'dresscode' krijgen die aansluit op het thema.
Naast diverse feesten en partijen bij het Partyrestaurant, bieden wij u ook de mogelijkheid om catering aan huis te verzorgen. Voor eventueel uw buurtfeest, bedrijfsfeest, jubileumfeest, familiefeest of andere bijzondere gelegenheden.

Ieder jaar vanaf Pasen tot eind oktober opent Restaurant 't Stien'nboer zijn deuren.
Tijdens deze gehele periode zullen de openingstijden wisselen, indien u er zeker van wilt zijn dat het restaurant geopend is verzoeken wij u vriendelijk telefonisch te reserveren 053-5722610.

Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : gesloten
Donderdag : gesloten
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : gesloten
Zondag : 14:00 - 19:00 RestaurantMenu's:
Brunch