Selecteer provincie

Ten Thije Keukens BV

Details

Adres
Goorsestraat 31
7496AB Hengevelde
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0547-333561

fax : 0547-333067

Wat wij doen:
Wij zijn al meer dan 50 jaar het juiste adres voor keukenadvies, ontwerp, montage en renovatie!

Rust, gemoedelijkheid, sfeer en doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Typische woorden en uitspraken die de Twentse streek omschrijven. En midden in deze streek is Ten Thije Keukens gevestigd. Een keukenspeciaalzaak waarbij deze omschrijving ook zeker past.

Ten Thije Keukens geeft betrouwbaar advies in een gemoedelijke sfeer. Prijs is prijs, duidelijke afspraken en een goede service, dat is waar Ten Thije keukens voor staat. Met een hechte club mensen die over een combinatie van kennis en vakmanschap beschikken kan Ten Thije Keukens uw wensen en uw droomkeuken verwezenlijken!!
Wij heten u dan ook van harte welkom in onze showroom!

Ten Thije Keukens biedt u de mogelijkheid om in groepsverband gezamenlijk te koken met een expert. Tijdens deze Life en Cooking maakt u kennis met allerlei lekkernijen en krijgt u alle fijne technieken van het koken uitgelegd door een topkok!

Natuurlijk krijgt u de zelf gemaakte recepten zelf opgeserveerd en proeft u de smaak van wereldse gerechten gemaakt door onze chef! De groepen kunnen uit maximaal 8 personen bestaan.Merk keukenapparatuur / keukenonderdelen:
ATAG, Miele, Pelgrim, SMEG

Merk keuken:
Ballerina, Nobilia, Siemens

Materiaal aanrechtblad:
Beton

Stijl:
Italiaans, Landelijk

Keukenonderdelen / inbouwapparatuur:
Keukendeuren