Lepelaar Catering
[email protected]
Wat wij doen:
Catering, gespecialiseerd in Spaanse tapas, Italiaans, Mexicaans en Indonesisch in de regio het Gooi, Utrecht, Hilversum en De Bilt - Bilthoven.
In vervoering van onze wereldspecialiteiten
Onze menus zijn gebaseerd op de traditionele keukens van de Mediterrane landen, Azië en Mexico. De geuren, kleuren en smaken nemen u mee op reis naar verre oorden. Met zijn authentieke gerechten wil Paul van den Boomen u laten genieten van de sfeer van de zwoele Mediterrane avonden, de gezellige drukte van de geurige markten in Indonesië, de intieme restaurantjes in India of de levendige maaltijden uit Mexico.
Verfijnde gerechten, mooi door eenvoud
Voor Paul geen frutsels en franjes, maar natuurlijk en eerlijk eten. Met verse ingrediënten bereiden we alles zelf. Paul is een echte smaakkunstenaar. Door proeven en variëren komen de groenten, het vlees, de vis, de kruiden en specerijen tot hun recht in verfijnde gerechten.
Wij koken voor ú
We bereiden de gerechten zodanig gevarieerd met pittige en zachte kruiden en smaken, dat ieder er van kan genieten. Daarmee houden we er rekening mee dat smaken verschillen.
Elke menu dat wij voor onze klanten bereiden is dan ook maatwerk, precies afgestemd op wat hen voor ogen staat.Service:
email: [email protected]
Diensten:
Bediening, bedrijven en particulieren, catering, indonesisch, italiaans, mexicaans, koken voor koks, kookworkshops, spaanse tapas, turkse en thaise keuken, vegetarische gerechten
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren
Eetarrangementen:
Biologisch, Borrelhapjes, Buffet, Salades, Tapas, Vegetarisch
Gelegenheid:
Diner, Lunch
Drankarrangementen:
Wijn