Selecteer provincie

Stukadoorsbedrijf Van Alphen

Details

Adres
Steensedijk 10
4561GM Hulst
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
VAN ALPHEN STUKADOORSBEDRIJF is een van de leden van Stichting Afbouwkeur in Nederland.

Afbouwkeur-bedrijvenn staan voor zekerheid, vakbekwaamheid, innovatie en creativiteit.

Stukadoorsbedrijf van Alphen is in 1997 opgericht door Alex van Alphen. Het bedrijf is weliswaar niet van vader op zoon overgegaan, maar Alex is wel de 5 e opeenvolgende generatie van stukadoors in de familie.

Na de eerste jaren als eenmansbedrijf te hebben gefunctioneerd, zijn in 1999 de eerste 2 leerling-stukadoors in dienst genomen. In 2000 werd het team versterkt door de ervaren heer van Alphen senior en in 2001 en 2002 werden er opnieuw een stukadoor en een leerling aangenomen. Een nieuwe uitbreiding in 2003 volgde door de aanname van een stukadoor met ruime ervaring.

Het afgelopen jaar is het team aangevuld met wederom een ervaren stukadoor, een meewerkende uitvoerder en een schilder.

De hoofdtaak van het bedrijf is uiteraard het verrichten van stuc- en spuitwerk, maar sinds de aanname van een zeer ervaren schilder behoort ook het uitvoeren van schilder- behangwerkzaamheden tot de activiteiten.

De klantenkring is zeer divers. Er wordt gewerkt voor particulieren, hoofdaannemers, onderaannemers en overheidsinstellingen in Zeeland en Vlaanderen.

Stucwerk nieuwbouw
Wat is stucwerk?
Stukadoren is het uitvlakken van muren en plafonds; het strak maken van een hobbelige wand of een golvend plafond. Zonder stucwerk zou u in een huis wonen met wanden van steen, hout of beton met zichtbare water- en stroomleidingen. De afwerkmogelijkheden zijn groot. Schilderwerk, behang en tegelwerk, maar ook een op kleur geleverde afwerklaag behoort tot de mogelijkheden. De basis voor al deze afwerkingen is stucwerk. Daarom is ons motto: een goed begin is het halve werk voor de rest van de afbouwfase

Stucwerk Verbouw
Indien u uw woning uitbreidt met een serre, uw keuken, badkamer of woonkamer verandert, of uw woning geheel als nieuw wilt opknappen kan een vakkundig stukadoor een grote rol spelen. Goed gestukadoorde wanden en plafonds zijn immers de basis voor de verdere afwerking.

Indien uw woning ouder dan 15 jaar is komt u in aanmerking voor een verlaagd BTW-tarief van slechts 6%.


Wanden
Glad pleisterwerk
Glad pleisterwerk betreft het vlak, glad en te lood stukadoren van wanden met diktes van 2 tot 20 mm in één laag (over bijvoorbeeld metselwerk of oude gestukadoorde wanden of plafonds). Glad en vlak pleisterwerk vormt een goede ondergrond voor sauswerk, behang of sierpleister.
Diensten:
Advies, buitengevels, glas pleisterwerk, nieuwbouw stucwerk, plafonds, stuckwerk, verbouw stucwerk, wandafwerkingen, waterdicht stucwerk, zandcementdekvloeren

Doelgroep:
Bedrijven

Soort pleisterwerk:
Sierpleister

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend Stukadoors- en afbouwbedrijf, NOA