Selecteer provincie

Aannemersbedrijf Kikkert

Details

Adres
Vlissingsestraat 100
4388HG Oost-Souburg
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0118-479628

mobiele telefoon : 06-55757979

fax : 0118-475624

Wat wij doen:
Verbouwing, nieuwbouw en onderhoud van een woning of bedrijfsgebouw kan behoorlijk stressvol zijn. Kikkert kan u deze zorgen uit handen nemen.

Al 16 jaar verzorgen wij een vakkundig en efficiƫnt verloop van projecten. Voor het plaatsen en renoveren van badkamers, maken van een aanbouw, dakkapellen, verbouw, verzorgen van bouwvergunningen, isoleren van daken en vele andere werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.
Nico Kikkert is 16 jaar geleden begonnen als zelfstandige, na 13 jaar in dienstverband te hebben gewerkt. Voor het plaatsen en renoveren van badkamers, maken van een aanbouw, dakkapellen, verbouw, verzorgen van bouwvergunningen, isoleren van daken en vele andere werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw wensen en bevindingen kunt u direct met ons doorspreken, ook op de bouwplaats zelf. Een opdracht is immers een wisselwerking tussen klant en aannemer. Bij Kikkert vindt u de service en kwaliteit die u van een aannemer mag verwachten. Met de opdrachtgever worden de wensen besproken, waarna een offerte wordt uitgebracht. Na opdracht wordt de planning besproken waarna deze volgens offerte wordt uitgevoerd.

Kikkert staat voor 27 jaar evaring, vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid, betrokkenheid en veelzijdigheid!Service:
Gratis offerte

Specialisatie:
Aanbouw, Advies, Badkamer, Badkamers, Bouwvergunning, Complete aanbouw plaatsen, Dakbedekking, Dakkapel, Dakkapellen, Dakterras, Dakwerk, Gevelrenovatie, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, Offerte, Open haard, Plafond, Ramen / deuren, Rolluiken, Schilderwerk, Serre, Stutten van gevel, Tegelwerk, Timmerwerk, Trap / balustrade, Verbouwen, Zolder

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren