Selecteer provincie

Riool.nl 24 uurs service

Details

Adres
Hallenweg 7
2316JX Leiden
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.riool.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Riool.nl is de allround rioolspecialist voor particulieren, bedrijven en de overheid. Het complete pakket van riooltechnieken wordt door ons aangeboden. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, reinigen, inspecteren van het riool met cameras en uiteraard het repareren van de gevonden problemen. Wij hebben voor elk rioolprobleem de juiste instrumenten en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen.
Het reinigen en ontstoppen van de riolering doen we met verschillende combinaties van hogedruk spoelwagens, vacuümwagens en recycle combis voor een continu reinigingsproces met oog voor het milieu. Tijdens een rioolinspectie inspecteren we met cameras of het riool nog intact is en er geen scheuren of gaten aanwezig zijn. Maar u kunt ons ook inzetten voor het compleet vernieuwen van de riolering en renoveren van rioolstelsels.
Door onze vestigingen verspreid over de Randstad zijn we altijd snel ter plaatse om deskundig de problemen te kunnen oplossen.
Openingstijden:
Maandag : 00:00 - 00:00
Dinsdag : 00:00 - 00:00
Woensdag : 00:00 - 00:00
Donderdag : 00:00 - 00:00
Vrijdag : 00:00 - 00:00
Zaterdag : 00:00 - 00:00
Zondag : 00:00 - 00:00 Service:
24/7 bereikbaar via telefoon, 24-uurs service, Directe hulp, Gratis advies, Gratis offerte, Uitstekend en vakkundig personeel, Weekendservice

Diensten:
Afvoer ontstoppen, Badkamer ontstoppen, Camera-inspectie, Dakgoot reiniging, Gootsteen ontstoppen, Hemelwaterafvoer ontstoppen, Hoofdriool inspectie, Installatie, Keuken ontstoppen, Kruipruimte leegzuigen, Onderhoud, Overige zuigwerkzaamheden, Reparatie, Riolering aanleggen, Rioolinspectie, Rioolontluchting, Riool ontstoppen, Rioolreiniging, Rioolrenovatie, Rioolvernieuwing, Rookdetectie, Stank detectie, Toilet ontstoppen, Vetafscheider onderhoud, Vetafscheider plaatsen, Vetafscheider reinigen, Wastafel ontstoppen, WC ontstoppen

Probleem verhelpen:
Afvoer verstopt, Lekkage / wateroverlast, Riool verstopt, Stankoverlast, Verstopping, WC verstopt

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Doucheafvoer, Hoofdriool, Riooltechniek, Septictank, Slib afvoer, Standleiding, Vetafscheider, Vetput

Type bedrijf:
Installatiebedrijf, Ontstoppingsbedrijf / ontstoppingsdienst

Betalingsmogelijkheden:
Vooruit betalen, Incasso, Bank / giro overschrijving, Pin, Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-VNI, KIWA, VCA, ISO 9001 / 14001