Selecteer provincie

Traprenovatie en KeukenService Wilco Klunder

Details

Adres
Drostenraai 59
7914RV Noordscheschut
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Voor alle veranderingen aan u keuken bent u bij Keukenservice Wilco Klunder aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuw aanrechtblad, andere inbouwapparatuur, nieuwe frontjes, het overspuiten van bestaande fronten of het vervangen van welk onderdeel dan ook.
Wij komen GRATIS bij u langs, luisteren naar uw wensen, kijken wat de mogelijkheden zijn, en maken dan terplekke een offerte voor u. Zodat u gelijk weet wat een eventuele renovatie of vervanging kost.

Wilco Klunder is uw adviseur en monteur.
Specialist in keukenrenovaties: Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden!

Reno Stairs® Traprenovatie Wilco Klunder
Er is iets nieuws voor uw trap…
Uw trap bekleden met Reno Stairs® overzettreden van écht hout is dé nieuwe manier om uw interieur te verfraaien. Met Reno Stairs® beschikt u over het product om uw trap oud, lelijk of versleten om te toveren in een trap met allure.

De Reno Stairs® overzettreden zijn bestemd voor zowel open als dichte trappen, recht of met een draai. De treden zijn gemaakt uit hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen.
Door de eenvoud van het systeem is het voor de doe-het-zelver mogelijk om de treden zelf te monteren, maar u kunt de montage natuurlijk ook door vakmensen laten uitvoeren.

Ideaal voor nieuwbouw
In nieuwe huur- of koopwoningen is de trap meestal van vurenhout, voorzien van een witte grondverf… klaar om bekleed worden met prachtige Reno Stairs® overzettreden, …dus Reno Stairs® overzettreden zijn bij uitstek ideaal om de trap in uw nieuwbouwwoning mee te bekleden!
De keuze voor Reno Stairs® overzettreden is dé keuze voor een schitterende trap én jarenlang plezier. Een trap bekleden met Reno Stairs®is een goede investering en behoeft nooit meer opnieuw te worden bekleed! Dit is met vloerbedekking of welke andere oplossing dan ook, een heel ander verhaal.

Reno Stairs biedt u een hoogwaardig product dat niet alleen erg mooi, maar ook betaalbaar is! Gemiddeld liggen de prijzen zelfs ca. 40% lager dan die van de concurrent…!

Meer informatie kunt u vinden op www.renostairs.nl en voor en geheel vrijblijvend advies op maat kan een adviseur overdag of in de avonduren kosteloos bij u thuis komen. Hiervoor belt u naar Wilco Klunder 0528-344062Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 21:00 Telefonische bereikbaarheid behalve op zondag.
Dinsdag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 21:00
Donderdag : 08:00 - 21:00
Vrijdag : 08:00 - 21:00
Zaterdag : 08:00 - 17:00
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
Carnaval : 08:00 - 21:00
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Bevrijdingsdag : 08:00 - 17:00
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
Suikerfeest : 08:00 - 21:00
Sinterklaas : 08:00 - 17:00
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : gesloten
Oudjaarsdag : geslotenService:
Alleen op afspraak, bezoek bij u thuis, Gratis offerte

Diensten:
Advies, Keukenrenovatie, Maatwerk, Montage, Onderhoud, Ontwerpen, Plaatsen, Renovatie, Reparatie, Verkoop, Vervangen

Soort trappen:
advies en montage, alle merken keukens, fronten, inbouwapparatuur, keukenaccessoires, keukenrenovatie, keukenservice, Kwartslagtrap, reno stairs®, Steektrap, traprenovatie, Vaste trap, vele soorten aanrechtbladen, Zoldertrap

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, Vooruit betalen