Selecteer provincie

Hoorn Tegelshowroom & Tegelwerken

Details

Adres
Bolderweg 72
8243RD Lelystad
Flevoland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Welkom bij Hoorn Tegelzetbedrijf & Tegelshowroom

Mooie combinatie
Onze showroom is gevestigd naast van den Hazel Keukens, met een mooie collectie keukens en apparatuur.. Tevens zitten we vlakbij een vestiging van Kwaliteitsparket houtenvloeren. Deze combinatie van tegels/houtenvloeren en keukens is voor de klant ideaal.

De moderne showroom van vierhonderd vierkante meter over twee etages herbergt een grote collectie wand- en vloertegels van gerenommeerde merken (ook grootformaat tegels). Ook voor verschillende natuursteensoorten bent U bij ons op het goede adres. Op de begane grond zijn tevens toiletten en een kinderhoek met televisie aanwezig. Doordat wij inmiddels veel ervaring hebben met het zetten van tegels, kunt u bij ons rekenen op een goed totaaladvies: zowel over de tegels als het leggen.

Tegelshowroom Hoorn verzorgt vloeren, keukens, toiletten, en badkamers. De tegelzetwerkzaamheden worden door ons zelf gedaan, maar andere zaken laat we over aan gespecialiseerde bedrijven. Zo werken we samen met elektriciens, loodgieters, vloerverwarmingbedrijven, een dekvloerenbedrijf en kitters, dit maakt uw totale verbouwing compleet.

Bezoekje thuis
Service staat bij ons hoog in het vaandel. We regelen altijd een bezoek thuis om de situatie terplekke te bekijken. Behalve de showroom beschikken wij ook nog over een groothandel in tegelmaterialen, zoals vloerlijmen, pastalijmen en voegen. Deze is gevestigd in de ruimte naast de showroom. Veel onderaannemers staan al genoteerd als vaste klant. Ook als particulier kunt u bij ons tegelmaterialen kopen voor een gunstige prijs.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 10:00 - 17:00
Woensdag : 10:00 - 17:00
Donderdag : 10:00 - 17:00
Vrijdag : 10:00 - 17:00
Zaterdag : 10:00 - 16:00
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
Advies, Betegelen, Plaatsen, Tegelwerken, Verkoop

Objecten:
Badkamer, Keuken, Vloeren, Wanden

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort tegels:
Keukentegels, Vloertegels, Wandtegels

Materiaal:
Leisteen, Natuursteen

Producten:
Sanitair, Tegels, Toiletten

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving, Pin, Contant