Selecteer provincie

Schildersbedrijf Ton

Details

Adres
Horst 2954
8225MV Lelystad
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Ouderwetse kwaliteit
met de nieuwste materialen!
Allround onderhoudsschilder voor binnen
en buitenschilderwerk, tevens behangen

Wat wij doen:
Een van de meest kostbare bezittingen die u heeft is waarschijnlijk wel uw huis. Dit een goede reden om hier zuinig op te zijn en daarom goed te laten onderhouden door een professioneel schildersbedrijf. Schildersbedrijf TON weet dat als geen ander. Inmiddels heeft Schildersbedrijf TON meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak. Schildersbedrijf TON is een ambachtelijk schildersbedrijf dat gebruik maakt van de moderne technieken om uw bezittingen zo effectief mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Niet alleen bescherming is belangrijk, het oog wil ook wat. Voor een gedegen kleuradvies kunt u ook terecht bij Schildersbedrijf TON. Ze noemen ons niet voor niets de betere schilder uit Lelystad en omstreken!

Zowel binnen als buiten, met mooie, op elkaar afgestemde kleuren, zorgt uw Betere Schilder, Schildersbedrijf TON er voor dat u er weer zin in krijgt.... winter, lente, zomer of herfst...


SCHILDERSBEDRIJF TON... DE SPECIALIST IN HET GOEDE GEVOEL!Buiten schilderwerk

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen.

Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel.

Een eengezinswoning kan in 4 tot 5 dagen weer in een optimale conditie worden gebracht. Kozijnen, deuren, ramen, daklijsten. Natuurlijk wordt er geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt dit alles kan uitgevoerd worden vanaf ca. € 1.650 incl. BTW. Materialen, gevelbekleding en vergunningen voor steigers op de openbare weg niet meegenomen in deze indicatieve prijs.

Voor zijn hoekwoningen, vrijstaande huizen en bijzondere panden gelden uiteraard andere prijzen. ook mogelijk. Voor meerdere woningen naast of bij elkaar gelden vaak aantrekkelijke kortingen. Woningen ouder dan 15 jaar genieten het lagere BTW tarief van 6%.

Voor meer informatie kunt u contactopnemen met Schildersbedrijf TON.


Binnen schilderwerk
Binnenschilderwerk, veel mensen doen het zelf. Geïnspireerd door de woonprogrammas op tv trekken we massaal naar de bouwmarkt om materialen in te slaan. Enthousiast gaan we thuis aan de gang. En natuurlijk, het kan ook hartstikke leuk zijn om zelf een leuk kleurtje op een wand in de woonkamer te zetten, of een kamertje te behangen. En zelfs al is het resultaat wat minder dan wanneer de schilder het zou doen, je bent er toch minstens zo trots op. En je hoService:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Glasvlies, Glaswerk / glaszetter, Hoogbouw, Houtrot repareren, kunststof gevelbekleding en kozijnen, Lekkage / brandschadeherstel, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, spuiten van binnenkozijnen en deuren, vloercoating, Wandafwerking

Diensten:
Folie keuken spuiten, Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Renovatie, Reparatie, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Spuiten van deuren en kozijnen, Winterkorting