Selecteer provincie

Eetcafé Everts

Details

Adres
Maasbreeseweg 2
5975BN Sevenum
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Een heerlijk diner in een
huiselijke, vertrouwde sfeer
Vis-, Vees-, en Vegetarische gerechten
ook voor de jongste eters een brede keus
ook geschikt voor groepen

Wat wij doen:
Groot en toch knus, gezellig, warm en sfeer- en smaakvol. Dit zijn enkele kenmerken die we van onze gasten regelmatig vernemen.

Voor onze zaak hebben we comfortabel meubilair uitgezocht en qua aankleding hebben we gekozen voor warme kleuren. Op deze manier straalt elke ruimte in ons bedrijf toch iets huiselijks en gezelligs uit en dat was onze uitdaging bij zo'n groot gebouw als de Wingerd nu is. Daarnaast is onder andere ons keukenteam flink aan de slag om altijd een aantrekkelijke kaart voor ons eetcafé te maken en heerlijke gerechten voor u te bereiden. Ook verrassen we u graag met ons wekelijks wisselend surprisemenu.

Verder hebben we onze feesten en partijen in een nieuw jasje gestoken. Ons hoofddoel daarbij was om onze gasten een goed verzorgd, betaalbaar en aangenaam verblijf aan te kunnen bieden.

Wij kunnen u zalen aanbieden waar u voor elke gelegenheid terecht kunt. Bijeenkomsten van 10 tot 1500 personen zijn mogelijk in diverse zaalopstellingen. Daarnaast zijn al onze zalen (m.u.v. de Theaterzaal) voorzien van daglicht en hebben ze een sfeervolle ambiance. In onze Theaterzaal kunt u tevens gebruik maken van het ruime podium.

Theaterzaal
Deze zaal ligt in het hart van de Wingerd en is na de verbouwing veranderd in een sfeervolle zaal voorzien van 2 bars. Het podium is ruim 80m2 groot. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen tot 300 personen en bij feesten tot ca. 750 personen.

De nieuwe zalen
Het aangebouwde gedeelte van de Wingerd bestaat uit 3 zalen van elk 7 x 11.5 m D.m.v. mobiele geluiddempende wanden kunnen wij zo de grootte van de zaal aanpassen aan uw wensen en de grootte van het gezelschap. Op deze manier kunnen wij hier groepen van 30 tot 350 gasten ontvangen.

Raadskamer
Dit gezellige huiskamerachtige zaaltje met eigen tap is een zeer geschikte ruimte voor vergaderingen tot ca. 20 personen of voor kleine intieme feestjes tot 35 personen.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : 11:00 - 20:00 KEUKEN-openingstijden (eetcafé Everts)
Donderdag : 11:00 - 20:00
Vrijdag : 11:00 - 20:00
Zaterdag : 11:00 - 20:00
Zondag : 11:00 - 20:00 Faciliteiten bruiloften / partijen / vergaderingen:
Beamer, Microfoon

Menu's:
Buffet, Diner

Type restaurant:
Eetcafé

Sfeerkenmerken:
Entertainment, Live muziek

Keuken:
Vegetarisch, Vis

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, De Wingerd Cadeaubon