Selecteer provincie

Wesseling Bouwbedrijf Mario

Details

Adres
Tolstraat 14
7482DB Haaksbergen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53393587

http://www.mariowesseling.nl

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Mario Wesseling is een onderneming die zich volledig heeft toegelegd op het verrichten van verbouwwerkzaamheden op zowel de particuliere als zakelijk markt.

Ons bedrijf is opgericht in 1995. Door de groeiende economie in de jaren negentig en de enorm gestegen woningprijzen van de laatste jaren kiest men er steeds vaker voor zijn woning te verbouwen in plaats van te verhuizen.

Bouwbedrijf Mario Wesseling is een onderneming die zich heeft toegelegd op het verrichten van verbouwwerkzaamheden in de woningbouw. U moet hierbij denken aan het uitbouwen van woonkamers, het maken van erkers, het plaatsen van dakkapellen, dak opbouwen, garages, carports, serres, houten veranda's ed. Ook hebben wij de afgelopen jaren een aantal bedrijfspanden en horecagelegenheden verbouwd en gerenoveerd. Door de jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij gerust stellen dat wij thuis zijn in het verrichten van allerhande verbouwingen.
Service:
advies, offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Diensten:
aanbouw, Nieuwbouw, uitbouw, verbouwen

Specialisatie:
architect, Badkamer, bedrijfspanden, bouwtekening, bouwvergunning, carport, Dakkapel, Dakterras, deuren, garage, Glaszetter, Installatiewerk, Interieurbouw, Isolatie, Keuken, Kozijnen, Metselwerk, Plafond, Rolluiken, Serre, Tegelwerk, Timmerwerk, Toilet, woningen